menu  
Cena: 2000,-
Objednat košík

Praktické pokyny a recepty pro cukráře

Nakladatel: Československý svaz dělníků cukrářských, perníkářských atd.

Místo: Praha

Rok: 1923

Stran: 341

Evid. číslo: 77490

Vazba: poloplátěná /nepůvodní

Stav: Zachovalý, listy zažloutlé a některé polité, desky odřené

Kniha je u nás skladem

Aukce:

Devětsil, titulní list K. Teige, vydalo Komunistické knihkupectví a nakladatelství R. Rejman, 1922, Praha 1922, dobová polopl. vazba, 185 s., velmi dobrý stav


5 dřevorytů, 5 kreseb a návrh obálky Fr. Bílek, edice Prosy, Vydavatelské sdružení Odkaz (Anna Hlavatá, Marie Záhořová-Němcová, B. M. Klika, Zdeněk Záhoř), Praha 1919, orig. brož, 51s., ob. při krajích pokrčená, velmi dobrý stav


podpis a věnování autora, 3 suché jehly, titulní list a obálka Fr. Pavelka, vydal L. Bradáč, Praha 1927, vytiskli Kryl a Scotti, ex. 268/500, 67 s., brož., obálka při okrajích lehce pokrčená, jinak velmi dobrý stav


Grafika, mapy, plakáty:

lept

13,9 x 8,9

Stav: velmi dobrý

sign. DU Oldřich Kulhánek 87


litografie

10,5 x 13,3

Stav: velmi dobrý

sign. PD Jiří Slíva č. 35/50


lept

21,2 x 14,7

Stav: velmi dobrý

sign. PD P. Klúčik 1995, autorský tisk


Doporučujeme:

1981, Jazzová sekce SH

Jazzpetit č. 4

Stav: Velmi dobrý


1950, Orbis

stará knihovní razítka

Stav: Velmi dobrý stav knihy, ochranný přebal


1928, Šolc a Šimáček

množství fotodokumentace / obálka vevázána vzadu / dobové reklamy

Stav: Velmi dobrý