menu  
Cena: 80,-
Objednat košík

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

Autor

Rakušanová, Jarmila

Nakladatel: Státní zeměděleské nakladatelství (SZN)

Místo: Praha

Rok: 1982

Stran: 238

Evid. číslo: 66184

Vazba: kartonová

Stav: Dobrý

Kniha je u nás skladem

Grafika, mapy, plakáty:

Litografie

22 x 31,2

Stav: Velmi dobrý

Sign. PD J. Valečka 2007; 13/100


Autor

Serigrafie

64,8 x 85,5

Stav: Velmi dobrý

Sign. PD Mžyk Josef 1997; 5/23


Litografie

49,4 x 34,6

Stav: Velmi dobrý

Sign. DU Singer09; 67/100


Doporučujeme:

1979, Moravská galerie v Brně

Stav: Velmi dobrý stav knihy; obálka po krajích poškozená


1975, Societe Internationale d´Art

Stav: Velmi dobrý stav knihy; obálka po krajích zohýbaná a otrhaná


2007, Rebo productions

Stav: Velmi dobrý stav knihy; obálka při krajích pokrčená