menu  
Cena: 80,-
Objednat košík

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

Autor

Rakušanová, Jarmila

Nakladatel: Státní zeměděleské nakladatelství (SZN)

Místo: Praha

Rok: 1982

Stran: 238

Evid. číslo: 66184

Vazba: kartonová

Stav: Dobrý

Kniha je u nás skladem

Grafika, mapy, plakáty:

Akt

serigrafie

20,7 x 14,8

Stav: velmi dobrý

sign. PD Boris Jirků, č. 4/30


lept

21,2 x 14,7

Stav: velmi dobrý

sign. PD P. Klúčik 1995, autorský tisk


Autor

Serigrafie

64,8 x 85,5

Stav: Velmi dobrý

Sign. PD Mžyk Josef 1997; 5/23


Doporučujeme:

1933, Topičova edice

přednostní výtisk, v ochaném pouzdře

Stav: velmi dobrý


1977, Odeon

Stav: Dobrý stav všech svazků, obálky při krajích poškozené


2014, Retro Gallery

Stav: Výborný