menu  
Cena: 80,-
Objednat košík

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

Autor

Rakušanová, Jarmila

Nakladatel: Státní zeměděleské nakladatelství (SZN)

Místo: Praha

Rok: 1982

Stran: 238

Evid. číslo: 66184

Vazba: kartonová

Stav: Dobrý

Kniha je u nás skladem

Grafika, mapy, plakáty:

litografie

10,5 x 13,3

Stav: velmi dobrý

sign. PD Jiří Slíva č. 35/50


lept

21,2 x 14,7

Stav: velmi dobrý

sign. PD P. Klúčik 1995, autorský tisk


Litografie

37,7 x 54

Stav: Velmi dobrý

Sign. PD J. Valečka 2004; 84/100


Doporučujeme:

1949, Nákladem vlastním

chybí titulní list a str. 1, 2, r. 1949, vl. nákladem, Akvaristika

Stav: Zachovalý, vazba při krajích potrhaná, listy uvolněné, zažloutlé, hřbet poškozený


2016, Jiří Hořava

Stav: Výborný


I.L. Kober

Stav: Dobrý, obálka značně opotřebovaná a potrhaná