menu  
Cena: 80,-
Objednat košík

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

Autor

Rakušanová, Jarmila

Nakladatel: Státní zeměděleské nakladatelství (SZN)

Místo: Praha

Rok: 1982

Stran: 238

Evid. číslo: 66184

Vazba: kartonová

Stav: Dobrý

Kniha je u nás skladem

Grafika, mapy, plakáty:

reliéfní tisk, monotyp

35,5 x 27,5

Stav: velmi dobrý

autorský tisk, sign. PD Válek


reliéfní tisk, monotyp

27 x 17,5

Stav: velmi dobrý

autorský tisk, sign. PD Válek


Autor

Serigrafie

64,8 x 85,5

Stav: Velmi dobrý

Sign. PD Mžyk Josef 1997; 5/23


Doporučujeme:

1938, Ústřední dělnické knihkupectví a nakladatelství

Stav: Velmi dobrý stav obou svazků


Autor

2008, Hatje Cantz Verlag

Stav: Velmi dobrý


1993, Odeon

Stav: Velmi dobrý stav knihy; horní okraj obálky na hřbetu otřepený