menu  
Cena: 80,-
Objednat košík

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

Autor

Rakušanová, Jarmila

Nakladatel: Státní zeměděleské nakladatelství (SZN)

Místo: Praha

Rok: 1982

Stran: 238

Evid. číslo: 66184

Vazba: kartonová

Stav: Dobrý

Kniha je u nás skladem

Grafika, mapy, plakáty:

serigrafie

34,5 x 49,5

Stav: velmi dobrý

sign. PD Marko Čermák, č. 85/100, vytvořeno exkluzivně pro Galerii Vltavín a Galerii 33


reliéfní tisk, monotyp

35,5 x 27,5

Stav: velmi dobrý

autorský tisk, sign. PD Válek


reliéfní tisk, monotyp

27 x 17,5

Stav: velmi dobrý

autorský tisk, sign. PD Válek


Doporučujeme:

1994, Odeon

Stav: Velmi dobrý


2001, Národní hřebčín v Kladrubech nad Labem

Stav: Velmi velmi dobrý


1930, Vesmír

Stav: Výborný