menu  
Cena: 80,-
Objednat košík

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny

Autor

Rakušanová, Jarmila

Nakladatel: Státní zeměděleské nakladatelství (SZN)

Místo: Praha

Rok: 1982

Stran: 238

Evid. číslo: 66184

Vazba: kartonová

Stav: Dobrý

Kniha je u nás skladem

Aukce:

12x sign. dřevoryt a viněta Fr. Kobliha, 1954, ex. 93/100, volné listy v org. obálce, obálka lehce zašpiněná, výborný stav


úprava a výzdoba Jan Sládek, 2. sv. edice Poesie, Moravská Ostrava 1933, překlad Jaroslav Závada, vytiskli Kryl a Scotti, ex. 24/300, na Velínu, 78 s., clpl. převazba, velmi dobrý stav


sign. frontispis a exlibris J. Konůpek, podpis J. Kameníka před titulem, obálka Fr. Tichý, 13. sv. edice Tvar, vydal Jos. R. Vilímek, Praha 1944, 76 s., brož, clpl. vazba s obálkou, obálky lehce zašlé, dobrý stav


Grafika, mapy, plakáty:

lept

13,9 x 8,9

Stav: velmi dobrý

sign. DU Oldřich Kulhánek 87


litografie

10,5 x 13,3

Stav: velmi dobrý

sign. PD Jiří Slíva č. 35/50


lept

21,2 x 14,7

Stav: velmi dobrý

sign. PD P. Klúčik 1995, autorský tisk


Doporučujeme:

Autor

2002, Prostor

Stav: Velmi dobrý



1990, Odeon

Stav: Velmi dobrý, obálka opotřebovaná